Är du en frivillig kraft?

Skriv ett gästinlägg!

Brinner du för ett ämne eller precis fått en aha-upplevelse? Kanske bultar ditt hjärta extra mycket för en speciell plats eller aktivitet du vill sprida till andra? Genom ett gästinlägg kan du dela med dig av just det och bli publicerad på vår hemsida ihop med alla andra gästinlägg. Vi förbehåller oss rätten att välja vilka gästinlägg vi publicera, det går inte heller att vara anonym.

Stöd oss på Patreon

Vi vill fortsätta skapa lättsmält och värdefullt innehåll till dig utan att hamna i klorna på stora företag och sponsorer. Det är så vår passion fördjupas och det är så vi kan garantera ett genuint och ärligt budskap till dig! Alla bidrag, oavsett storlek och form är därför välkomna och Patreon gör det till en knapptryckning bort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är du vår ambassadör?

En stark drivkraft bakom Keep Explore är passionen till att sammanföra människor. Det vill vi fortsätta göra och för det behöver vi din hjälp. Som ambassadör får du komma med backstage och sitta runt elden där visionerna med Keep Explore expanderar. Som ambassadör bidrar du även med din tid och passion genom att stötta på ett sätt som passa dig. Kanske vill du hålla i ett evenemang eller bidra med innehåll till vår hemsida? Kanske har du en känsla för kommunikation eller kreativt skapande och vill utvecklas ihop med oss? Som ambassadör har du en viktig roll och för att lära känna dig bättre kan du anmäla ditt intresse genom att skriva några rader om dig själv.