Explore NOW

Explore NOW

KE_Explore NOW_Logo

KE_Explore_NOW_Snabbfakta

KE_ event_Explore_NOW

KE_ExploreNOW_description

KE_NOW_Innehåll

Hur går ansökan till? Sista ansökningsdagen är den 11 februari. Därefter kommer deltagarna utses och presenteras i Keep Explores kanaler. De utsedda deltagarna kommer också kontaktas via telefon.

Vad skall ansökan innehålla? Innehållet skall vara: din biografi, vad du tidigare ägnat dig åt, och vad ditt Explore NOW-äventyr skall handla om. Din ansökan får max rymma ett A4-dokument. Hur du fyller- och utformar ansökan är helt upp till dig. Gör den slutliga versionen som en PDF-fil.

Vem passar detta för? Denna workshop vänder sig till dig i- och omkring Göteborg som under ca 6 månader vill jobba mot ett tydligt personligt mål - att genomföra ett för dig utmanande äventyr! Du behöver vara minst 24 år fyllda för att kunna deltaga.

Vad kan du förvänta dig? Under våra träffar kommer du få ta del av material och verktyg för hur du skall planera ditt äventyr. Workshopen kommer också ge dig ett första nätverk och nya vänner. Du kan också förvänta dig en och annan utmaning som kommer ta dig ur din komfort-zon.

Vad kan vi förvänta oss? Vi ser att du är beredd att ta det extra klivet och tänja dina gränser. Att du kan närvara på våra träffar och tar till dig och planerar för de uppgifter som delas ut. Vi förväntar oss också att du verkligen vill göra detta och att du kommer hjälpa de andra deltagarna i gruppen efter bästa förmåga.

Vad är ett utmanande äventyr? Vi hejar på alla som är beredda och pröva och utforska nya saker. För att ansöka till denna workshop önskar vi att du genomför ditt äventyr under minst 5 dagar under perioden Juli/Augusti 2018. Det behöver inte vara i Sverige.

Vad kostar det: Allt innehåll på workshoppen så som verktyg och material är kostnadsfritt, inkl enklare tilltugg och dryck. De kostnader du kommer stå för är de som är förknippade med ditt äventyr och genomförandet av det samt resa till- och från workshoppen. 

Maila din ansökan till mikaela(a)keepexplore.se senast den 11 februari. Märk rubriken "Explore NOW 2018 - ditt förnamn och efternamn"