Närvarohelg 23-25 februari

Närvarohelg 23-25 februari

KE_ event beskrivning

KE_närvarohelg-11

KE_snabbfakta

I Februari har du chansen att delta i en unik närvarohelg med upplevelselöpning i fantastisk miljö strax utanför Göteborg. Vill du ge dig själv både ett inre- och yttre äventyr är detta helgen för dig. Vädret i Februari är en del av upplevelsen och vi kommer se till att alla kommer vara rätt rustade oavsett om marken är täckt av gnistrande snö eller fallande regn. Kan detta vara något för dig? Läs mer om vad som ingår och vad du kan förvänta dig av helgen, naturligtvis avslöjas inte alla godsaker.

Boende: Med avskilt läge vid sjön Ömmern bor vi i en stor trästuga från 1936. Med mycket gammal charm bevarad som den öppna spisen finns också ett nyrenoverat kök och stort badrum med dusch. Du har en del i dubbelrum inredd med bekväm våningssäng. För den nyfikne erbjuds också möjlighet att bo i en oisolerad sjöbod för en mer naturnära upplevelse.

Mat: I vår strävan att minska belastningen på miljön har Keep Explore valt att servera ren, enkel och näringstät mat som tillagas gemensamt. Majoriteten av råvarorna har sorterats som svinn men vi garanterar att den både håller måttet och smakar minst lika gott, kanske var bara förpackningen ful? I vår önskan om en mer närvarande helg serverar vi ingen alkohol.

Upplevelselöpning: Med rätt kläder och skor tar vi dig ut i den vackra kulissen av sjöar och skog. När vi är ute fokuserar vi till största del på att uppleva och vara nyfiken på omgivningen. Det finns inga krav på fart eller distans och vi tar oss fram tillsammans genom skogen. Vi varvar löpningen med naturliga pauser och stopp. Inte enbart den fysiska förmågan genom löpning kommer tränas utan även den psykiska förmågan i att vara närvarande och ta in omgivningen. Det kommer finnas möjlighet att springa med pannlampa för den som är nyfiken på det.

Närvaro: Vakna till en sprakande brasa och låt din kropp sakta värmas upp av enkla men kraftfulla övningar som gör kroppen redo för skogen. Tillsammans sätter vi en riktning för dagen och väcker dina sinnen till liv innan gryningssolen når dig. Efter dagens äventyr och upplevelser samlas vi kring brasan för reflektioner kring dagens alla intryck.

Transport: Enklast tar du dig hela vägen fram med bil. Önskar du hitta någon att samåka med? Meddela detta i din anmälan så sammanför vi dig med andra som också önskar samåka.

Anmälan: Anmäl dig i formuläret nedan. Bekräftelse kommer per mail ihop med faktura. Avgiften återbetalas ej efter sista anmälningsdatum, men platsen kan överlåtas till annan person. Varje deltagare ansvarar för sitt egna försäkringsskydd. 

KE_ helgens guider

Anmälan till event