Vad är Keep Explore?

Keep Explore är en upplevelseplattform för tjejer i- och omkring Göteborg (nu även Borås). Vi vill skapa en miljö till att inspirera och inspireras genom våra egna historier och äventyr. Vi önskar också att plattformen skall kunna vägleda varandra till att må bättre och utvecklas. Att utvecklas och utforska nya saker är viktigt för vårt inre välbefinnande. Vår filosofi grundar sig i en nyfikenhet för upplevelser snarare än en jakt på prestationer. Alla tjejer, oavsett ålder och fysiska förutsättningar, är välkomna att ansluta sig till plattformen. Viktigt för oss är att du tar med med dig rätt inställning!

Är Keep Explore för dig?

Drivs du av nyfikenhet och en vilja att utforska nya miljöer, kanske ta dig an ett riktigt äventyr? Har du ibland en känsla av att sitta fast och vill ha en förändring? Keep explore vill som upplevelseplattform erbjuda en variation av aktiviteter och kunskap men också ge inspiration för den som vill sitta på sin kammare ett litet slag till. Viktigt är att alla kan få nytta av plattformen efter sina egna behov, därför försöker vi få en skön mix av riktiga aktiviteter, en go community, material att läsa och kunskap och digitala hjälpmedel att hämta. En plats för alla helt enkelt! Även för dig i resten av Sverige.

Kom igång redan idag!

Få vår aktivitetskarta över Göteborg med ett klick och sluta ursäkta och börja utforska på en gång!

Vad vi kan erbjuda

Stora och små upplevelser författade av er

Lokala aktiviteter och träningsträffar, ibland coachade, inom ex. öppet vatten simning, cykling, löpning, klättring osv.

Lokalt anordnade workshops och inspirationsföreläsningar, gärna av er i vår community

Som ambassadör kan du utvecklas inom det du tycker är kul i en stimulerande miljö.

Frivilliga månadsutmaningar direkt i din inkorg redo för dig att anta.

En hemsida med intressanta artiklar, berättelser och kunskap som hjälper dig i rätt riktning.

Frivilliga krafter

Keep Explore drivs idag av helt frivilliga krafter. Av det skälet är tillgången på tid som läggs ner skiftande. Vår ambition är att erbjuda våra evenemang kostnadsfritt eller till en liten kostnad för att möjliggöra för så många som möjligt att vara med. Drivkraften bakom plattformen är gemenskap, egen utveckling och upptäckarlust. Vill du stötta plattformen på ett sätt som passar dig? Kolla då in hur du skulle kunna bidra.

Vem är Mikaela?

Mikaela heter jag som hösten 2016 beslutade mig för att förverkliga min vision om en plattform i Göteborg för upplevelser och utveckling. Till vardags driver jag ett företag och arbetar som teknisk konsult. På min fritid har jag sedan några år tillbaka hittat glädjen i fysiska och psykiska upplevelser. I- och omkring Göteborg kan du hitta mig i skogen, surfandes på en våg, snorklandes under ytan eller lyftandes tunga vikter. I vissa fall även bara sittandes i stillhet och tystnad. Jag är född och uppvuxen här i sköna Göteborg och vill ta del av alla de möjligheter och upplevelser som väntar runt knuten tillsammans med er!

Något på hjärtat?

Undrar du över något eller vill komma i kontakt med oss kring något specifikt du har på hjärtat? Välj nedan vad ditt meddelande berör och skriv några rader till oss. Vi återkommer så snart vi kan.

(Obs, vill du anmäla dig till utskick för månadsutmaningen, onlinekurser eller evenemang och aktiviteter, klicka här istället.)

aktivitetskartanmaillista och utskickevenemangsupport hemsidaövrigt