Us

Us

Vad är Keep Explore?

Keep Explore är en upplevelseplattform för dig i- och omkring Göteborg. Vi vill skapa en miljö till att inspirera och inspireras genom våra egna historier och äventyr. Vi önskar också att plattformen skall kunna vägleda varandra till att må bättre och utvecklas. Att utvecklas och utforska nya saker är viktigt för vårt inre välbefinnande. Vår filosofi grundar sig i en nyfikenhet för upplevelser snarare än en jakt på prestationer. Alla, oavsett fysiska förutsättningar, är välkomna att ansluta sig till plattformen. Viktigt för oss är att du tar med med dig rätt inställning!

Är Keep Explore något för dig?

Drivs du av nyfikenhet och en vilja att utforska nya miljöer, kanske ta dig an ett riktigt äventyr? Hos Keep explore vill vi erbjuda en variation av aktiviteter, här vill vi gärna att även du är med och bestämmer. Detta kan vi erbjuda:

Arrangör av återkommande träningsträffar för olika aktiviteter (OW simning, klättring, MTB-cykling, löpning osv.)

Utforskningshelger där vi bor tillsammans och utforskar, inspirerar och provar på

Föreläsningar och inspirationskvällar av våra medlemmar eller inbjudna gäster

Spännande tävlingar och utmaningar

Hjälp att bygga ett eget nätverk av likasinnade

Workshops där du under ett antal tillfällen får jobba mot ett specifik mål i en sluten grupp

En hemsida där inspiration, guider och kunskap kan hjälpa din förändring att sätta fart!

Förmedling av andra aktörers arrangemang som kan vara av intresse

Mikaela på keep explore

Vem är Mikaela?

Mikaela heter jag som hösten 2016 beslutade mig för att förverkliga min vision om en plattform i Göteborg för upplevelser och utveckling. Till vardags driver jag ett företag och arbetar som teknisk konsult. På min fritid har jag sedan några år tillbaka hittat glädjen i fysiska och psykiska upplevelser. I- och omkring Göteborg kan du hitta mig i skogen, surfandes på en våg, snorklandes under ytan eller lyftandes tunga vikter. I vissa fall även bara sittandes i stillhet och tystnad. Jag är född och uppvuxen här i sköna Göteborg och vill ta del av alla de möjligheter och upplevelser som väntar runt knuten tillsammans med er!

 

Vill du engagera dig i Keep Explore?

Vi slutar aldrig att vara nyfikna! Har du en idé, vill inleda ett samarbete, eller ansöka om att bli ambassadör? Låt oss få utforska dig lite närmre genom att skriva till oss.

Explore us